"Daarmee vormen we lerende organisaties die in staat zijn om voort te bestaan in een snel veranderende omgeving met steeds nieuwe uitdagingen."

Wij faciliteren teamleren, omdat dit de basis vormt voor bevlogen medewerkers die met plezier waardevolle dingen doen.

Op deze pagina
Happy toddler boy playing outside with father in spring nature.

Verdiep je coaching-skills

Je bent coach, scrum master, facilitator of leidinggevende. Om succesvol te blijven moet je steeds sneller inspelen op snel veranderende technologieën, omgevingsfactoren en klantwensen. Dit lukt alleen als je mensen voortdurend blijven experimenteren, leren en verbeteren. Daarom ben je op zoek naar een verbreding van je coachingstoolbox. Onze opleidingen bieden je precies dat. In een sterk ervaringsgerichte en interactieve omgeving ga je met de groep aan de slag om te snappen, voelen en doorleven wat er nodig is om met teams tot resultaat te komen.

Draag het coachingsvak uit

Heb je er al flink wat coachingskilometers op zitten? Ben je enthousiast over positieve coaching, teamleren en alle praktische tools die we bieden? Wil je jouw kennis, ervaring en kunde breder laten werken dan alleen je eigen coachingsomgeving? Vind je het net als wij super als anderen met jouw ideeën aan de haal gaan en weer heel nieuwe variaties uitproberen? Dan wordt het wellicht tijd voor een van onze train-de-trainer trajecten.

IJsbeer voor afdaling

Laat je coachen

Je uitvoerende team, managementteam, afdeling of organisatie loopt niet zo lekker als je zou willen. Je wil graag een structurele verandering doorvoeren en zoekt een sparringpartner die je kan helpen en ontlasten. Na een zware periode ben je toe aan een nieuwe wending in je (beroeps)leven maar je voelt je nog onzeker in je nieuwe rol. Dat zijn situaties waarin een teamcoach of organisatiecoach helpt om zaken goed op een rijtje te krijgen, mensen aan boord te krijgen, de zaak aan het rollen te brengen en er schot in te houden.

Vind een training

Vind je het leuk om teams en organisaties te coachen, om ze te helpen meer uit zichzelf te halen. Wil je hier nog beter in worden en er meer voor gevraagd worden. Ben je op zoek naar een training die jouw als teamcoach, leidinggevende, facilitator of scrum master gaat helpen om nog meer uit je teams en je organisatie te halen? Zou je ook wel in onderstaande lijst met coaches willen staan. Klik dan op een van de onderstaande trainingen voor meer detail en schrijf je in.

In company trainingen

Teamwork vormt de basis voor alles wat jouw organisatie doet. Teams kunnen zelforganiserend, procesgestuurd, projectgestuurd, opdrachtgestuurd, rolgestuurd of radeloos zijn. Al deze teams zijn gebaat bij tijd en aandacht voor experimenteren, leren en verbeteren.

Onze in-company trainingen zijn gebaseerd op beproefde recepten. We maken ze echter  altijd met de deelnemers op maat voor hun specifieke situatie en behoeften. Neem onderaan deze pagina contact met ons op over de mogelijkheden.

Word trainer

Heb je, na het volgen van onze trainingen het gevoel dat jij deze ook zou willen verzorgen. Volg dan bij ons een train-de-trainer traject en wordt ook erkend Organisatie 4.0 trainer. Je wordt daarmee Professional Teamcoach Trainer of zelfs Professional Organisatiecoach Trainer. Voel je vrij om met ons over de mogelijkheden te sparren.

Vind een coach

De onderstaande, door ons erkende coaches hebben bovenstaand traject doorlopen en kennen het klappen van de zweep. Ze zijn als geen ander in staat om te luisteren, jou en je teams met nieuwe ogen naar de werkelijkheid te laten kijken en zo samen tot nieuwe oplossingen te komen. Volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe zorgen ze, met een geringe inzet, dat jij en je mensen het zo snel mogelijk zelf(standig) doen en je ons niet meer nodig hebt.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

IJsvogelstraat 39
1431VR Aalsmeer

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79
Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

Wij horen graag van je
  • Met het formuluier kan je onze nieuwsbrief ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.