Inspireren doen we door te delen en daarmee zaadjes te planten voor verandering

Zelfs de grootste boom is ooit als zaadje begonnen

inspirerende

Op deze pagina

Zaadjes

Omdat wij niet overal kunnen zijn, hebben we een groot aantal van die inspirerende zaadjes hier voor jullie samengebracht. Kies de mooiste uit, vind een vruchtbare plek, plant ze en laat ze groeien. We horen heel graag wat er uit onze zaadjes is ontstaan.

Blogberichten

Meetup
Remi-Armand

23-06-2020 Platform Teamleren

Platform Teamleren Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar

Training
Remi-Armand

Teamcoach Experience, start 10-09-2020

Teamcoaching is een vak. Als jij de rol van scrum master, teamleider, coach of facilitator vervult dan weet je dat als geen ander. De Professional Teamcoach Experience training van Adjugo helpt jou aan een goed gevulde rugzak om de rol van teamcoach nog effectiever te pakken.

Teamleren
Remi-Armand

Ja, ik ben geslaagd!

Teams die vast zitten weer vlottrekken is als projectmanager regelmatig mijn uitdaging. Ik deed dit in het verleden vooral op basis van mijn “onderbuikgevoel”. In

Werkvormen

Met onze werkvormen doe je (nieuwe) inspiratie op om met jouw team aan de slag te gaan met teamleren en continu verbeteren. Het is een naslag met twintig werkvormen, verdeeld over vijf aandachtsgebieden. Deze werkvormen staan in een logische volgorde, maar kies vooral de volgorde en het tempo dat bij jouw team past.

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.

Mensen in teamverband tot bloei laten komen, dat is het doel van Organisatie 4.0. Hiertoe begeleiden wij managers, coaches en facilitators in het creëren van omstandigheden die teamleren bevorderen en daarmee de voorwaarde scheppen voor een lerende organisatie.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79

Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

  • Gebruik het bovenstaande formulier om onze nieuwsbrief te ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.

Voordat je gaat..

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.