"Omdat wij niet overal kunnen zijn, hebben we een groot aantal van die zaadjes hier voor jullie samengebracht. Kies de mooiste uit, plant ze en laat ze groeien."

Inspireren doen we door te delen en daarmee zaadjes te planten voor verandering.

Op deze pagina

Blogberichten

Training
Remi-Armand

Professional Teamcoach Experience, Adjugo, start 07-05-2020

Teamcoaching is een vak. Als jij de rol van scrum master, teamleider, coach of facilitator vervult dan weet je dat als geen ander. De Professional Teamcoach Experience training van Adjugo helpt jou aan een goed gevulde rugzak om de rol van teamcoach nog effectiever te pakken.

Klantwaarde
Remi-Armand

16-12-2019 Platform Waardecreatie

Platform Waardecreatie Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar

Teamleren
Remi-Armand

Ja, ik ben geslaagd!

Teams die vast zitten weer vlottrekken is als projectmanager regelmatig mijn uitdaging. Ik deed dit in het verleden vooral op basis van mijn “onderbuikgevoel”. In

Werkvormen

Met onze werkvormen doe je (nieuwe) inspiratie op om met jouw team aan de slag te gaan met teamleren en continu verbeteren. Het is een naslag met twintig werkvormen, verdeeld over vijf aandachtsgebieden. Deze werkvormen staan in een logische volgorde, maar kies vooral de volgorde en het tempo dat bij jouw team past.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

IJsvogelstraat 39
1431VR Aalsmeer

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79
Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

Wij horen graag van je
  • Met het formuluier kan je onze nieuwsbrief ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.