Inspireren doen we door te delen en daarmee zaadjes te planten voor verandering.
"Omdat wij niet overal kunnen zijn, hebben we een groot aantal van die zaadjes hier voor jullie samengebracht. Kies de mooiste uit, plant ze en laat ze groeien."

Boeken

Blogberichten

Hier onze meest actuele blogberichten.
Training

Professional Teamcoach Experience, Adjugo, start 12-03-2020

Teamcoaching is een vak. Als jij de rol van scrum master, teamleider, coach of facilitator vervult dan weet je dat als geen ander. De Professional Teamcoach Experience training van Adjugo helpt jou aan een goed gevulde rugzak om de rol van teamcoach nog effectiever te pakken.

Lees verder
Klantwaarde

16-12-2019 Platform Waardecreatie

Platform Waardecreatie Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar Platform …

Lees verder
Teamleren

Ja, ik ben geslaagd!

Teams die vast zitten weer vlottrekken is als projectmanager regelmatig mijn uitdaging. Ik deed dit in het verleden vooral op basis van mijn “onderbuikgevoel”. In de …

Lees verder
Meerkat in zoo Training

Professional Teamcoach Experience, Lagant, start 19-03-2020

Teamcoaching is een vak. Als jij de rol van scrum master, teamleider, coach of facilitator vervult dan weet je dat als geen ander. De Professional Teamcoach Experience Halfjaartraining van Lagant helpt jou aan een goed gevulde rugzak om de rol van teamcoach nog effectiever te pakken.

Lees verder
IJsbeer voor afdaling Klantwaarde

Denken in oplossingen

Help je team om tot betere resultaten te komen door oplossingsgerichte vragen te stellen. Dit stimuleert een gevoel van eigenaarschap over de situatie en het denken in mogelijkheden i plaats van beperkingen.

Lees verder
Gardening tools in basket and watering can on grass

Werkvormen

Met onze werkvormen doe je (nieuwe) inspiratie op om met jouw team aan de slag te gaan met teamleren en continu verbeteren. Het is een naslag met twintig werkvormen, verdeeld over vijf aandachtsgebieden. Deze werkvormen staan in een logische volgorde, maar kies vooral de volgorde en het tempo dat bij jouw team past.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

IJsvogelstraat 39
1431VR Aalsmeer

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79
Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

Wij horen graag van je

Je ontvangt tevens onze nieuwsbrief. Afmelden kan met 1 klik.