""Individually, we are one drop. Together, we are an ocean." – Ryunosuke Satoro"

We ontmoeten je graag voor een kopje koffie, een coachingsgesprek, op ons platform of op een van de door onze partners verzorgde trainingen.

Op deze pagina
Whales hunting

Meetups

De meetups die we met onze partners organiseren zijn kleinschalige, vrij toegankelijke bijeenkomst in een Open Space of Lean Café formaat. Ze geven iedereen een laagdrempelige kans om kennis te maken met het gedachtegoed van teamleren en de lerende organisatie. Ben jij teamleider, facilitator, scrum master of coach en ben je op zoek naar manieren om je team of organisatie verder te helpen, kom dan gerust eens langs.

Vind een meetup

Intervisie

Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee een groep vakgenoten elkaar helpt bij hun vakontwikkeling. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen. Ze helpen elkaar op gedisciplineerde wijze met het oplossen van praktijkproblemen. Wij faciliteren met onze partners intervisiebijeenkomsten voor onze (ex)cursisten.

Meer weten? Neem contact op

Verrekijker
Elephant Herd

Community

Bouw mee aan onze community. Een community die bestaat uit vakmensen met een passie voor het verbeteren van teams en organisaties. Mensen die onze boeken gelezen hebben, onze meetups bezoeken en (ex)cursisten die elkaar in intervisiebijeenkomsten versterken in het toepassen van teamleren en positieve coaching. Je bent van harte welkom.

Meetups

Platform teamleren (NL)

Tweemaandelijkse bijeenkomsten georganiseerd in Amersfoort door Praktisch op weg in samenwerking met Lagant. Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot betere resultaten komt. Dat is waar Platform Teamleren over gaat.

Agile and Lean transformations (B)

Meetup, georganiseerd in Brussel door onze partner Adjugo. The place-to-be for sharing experience and knowledge on agile and lean transformations.

Events

Contact

Stichting Organisatie 4.0

IJsvogelstraat 39
1431VR Aalsmeer

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79
Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

Wij horen graag van je
  • Met het formuluier kan je onze nieuwsbrief ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.