We ontmoeten je graag voor een kopje koffie, een coachingsgesprek, of bij een van de door onze partners verzorgde meetups

Samen sta je sterker en versterk je elkaar

ontmoetingen

Op deze pagina
Whales hunting

Meetups

De meetups die we met onze partners organiseren zijn kleinschalige, vrij toegankelijke bijeenkomst in een Open Space of Lean Café formaat. Ze geven iedereen een laagdrempelige kans om kennis te maken met het gedachtegoed van teamleren en de lerende organisatie. Ben jij teamleider, facilitator, scrum master of coach en ben je op zoek naar manieren om je team of organisatie verder te helpen, kom dan gerust eens langs.

Intervisie

Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee een groep vakgenoten elkaar helpt bij hun vakontwikkeling. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen. Ze helpen elkaar op gedisciplineerde wijze met het oplossen van praktijkproblemen. Wij faciliteren met onze partners intervisiebijeenkomsten voor onze (ex)cursisten.

Verrekijker
Elephant Herd

Community

Bouw mee aan onze community. Een community die bestaat uit vakmensen met een passie voor het verbeteren van teams en organisaties. Mensen die onze boeken gelezen hebben, onze meetups bezoeken en (ex)cursisten die elkaar in intervisiebijeenkomsten versterken in het toepassen van teamleren en positieve coaching. Je bent van harte welkom.

Vind een meetup

Platform teamleren (NL)

Tweemaandelijkse bijeenkomsten georganiseerd in Amersfoort door Praktisch op weg in samenwerking met Lagant. Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot betere resultaten komt. Dat is waar Platform Teamleren over gaat.

Agile and Lean transformations (B)

Meetup, georganiseerd in Brussel door onze partner Adjugo. The place-to-be for sharing experience and knowledge on agile and lean transformations.

Geplande events

Meetup
Remi-Armand

23-06-2020 Platform Teamleren

Platform Teamleren Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar Platform Teamleren over

Lees verder »

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.

Mensen in teamverband tot bloei laten komen, dat is het doel van Organisatie 4.0. Hiertoe begeleiden wij managers, coaches en facilitators in het creëren van omstandigheden die teamleren bevorderen en daarmee de voorwaarde scheppen voor een lerende organisatie.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79

Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

  • Gebruik het bovenstaande formulier om onze nieuwsbrief te ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.

Voordat je gaat..

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.