Platform Teamleren
Dinsdagavond 23 juni 2020 via Zoom

Voor coaches, leidinggevenden, scrum masters, kortom iedereen die zich geroepen voelt om teamwork te verbeteren

23-06-2020 Platform Teamleren

Op deze pagina
This is teamwork

Teamwork

Waar lopen we warm voor? Hoe creëren we dat in de wereld? Wat hebben we nodig om dat voor elkaar te krijgen? En misschien nog veel belangrijker: hoe kunnen we elkaar optimaal versterken bij het realiseren van onze visie.

Het Platform Teamleren organiseert om de maand een netwerkbijeenkomst om samen met jou, antwoorden te vinden op deze vragen.

Samen vormgeven

Jij brengt een vraag of onderwerp in, of je laat je inspireren door wat anderen inbrengen. Dat is het principe van Open Space dat we hanteren. Samen creëren we waardevolle momenten en ontmoetingen. Wat je meeneemt zijn manieren om ook in jouw organisatie mensen samen te brengen om meer waarde te creëren.

Samen doen

Er is weinig dat je in jouw organisatie alleen voor elkaar krijgt. Je zult teamwork moeten organiseren. Hier zijn meerdere ingrediënten voor nodig zoals: een helder doel, de juiste kennis en vaardigheden, maar ook een geoliede samenwerking. Op deze meetings oefenen we werkvormen om dat voor elkaar te krijgen.

Platform Teamleren

Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar Platform Teamleren over gaat.

Deelnemers krijgen de gelegenheid om:

  • Werkvormen als deelnemer te ervaren;
  • Het faciliteren van een werkvormen in een veilige omgeving te oefenen;
  • Ervaringen uit te wisselen;
  • Oplossingen te vinden voor probleemsituaties rond teamleren.

De eerstevolgende sessie is dinsdagavond 23 juni 2002 via Zoom. Iedereen is van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant voor jou:

Training
Remi-Armand

Teamcoach Experience, start 10-09-2020

Teamcoaching is een vak. Als jij de rol van scrum master, teamleider, coach of facilitator vervult dan weet je dat als geen ander. De Professional Teamcoach Experience training van Adjugo helpt jou aan een goed gevulde rugzak om de rol van teamcoach nog effectiever te pakken.

Meetup
Remi-Armand

23-06-2020 Platform Teamleren

Platform Teamleren Inspireer elkaar, wissel ervaringen uit, heb plezier en leer hoe je met jouw team en organisatie tot waardevollere resultaten komt. Dat is waar

IJsbeer voor afdaling
Klantwaarde
Linda Dorlandt

Denken in oplossingen

Help je team om tot betere resultaten te komen door oplossingsgerichte vragen te stellen. Dit stimuleert een gevoel van eigenaarschap over de situatie en het denken in mogelijkheden i plaats van beperkingen.

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.

Mensen in teamverband tot bloei laten komen, dat is het doel van Organisatie 4.0. Hiertoe begeleiden wij managers, coaches en facilitators in het creëren van omstandigheden die teamleren bevorderen en daarmee de voorwaarde scheppen voor een lerende organisatie.

Schrijf je in

Stichting Organisatie 4.0

IJsvogelstraat 39
1431VR Aalsmeer

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79
Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

Je ontvangt tevens onze nieuwsbrief. Afmelden kan met 1 klik.

Contact

Stichting Organisatie 4.0

info@organisatie40.nl

Linda: +31 6 40 76 20 79

Remi-Armand: +31 6 53 19 11 58

  • Gebruik het bovenstaande formulier om onze nieuwsbrief te ontvangen. Afmelden kan met 1 klik.

Voordat je gaat..

Pak de nieuwsbrief!

Nooit te vaak, altijd relevant.